Localuri
Blender Star-Light Toro cu putere de 1000W E-mail
Scris de Administrator   

opinie star light toroDesi nu este cel mai ieftin blender de pe piata, si nu este inca o marca cunoscuta-consacrata Star-Light Toro are cateva caracteristici tehnce demne de luate in seama, si care probabil ne va face sa optam pentru acest produs.

Primul lucru, si probabil cel mai important este puterea foarte mare a acestui belender, de 1000W cea ce in comparatie cu celelalte marci il face alaturi de Heinner Green Mix HPBL-1300DC cel mai puternic blender de pe piata in momentul de fata. Evident puterea mare vine alaturi de un zgomot foarte mare, insa cele doua vin mana-n mana, nu poti avea un blender puternic si silentios (probabil in 2-3 ani vom avea si astfel de produse).

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Si alaturi de motorul puternic un lucru foarte important este materialul din care este realizat bolul. In acest caz este vorba de bol din sticla, ceea ce este un lucru bun, caci cam jumatate din modelelel de pe piata sunt fabricate din plastic. Volumul vasului de sticla este destul de mare, 1.5 litrii fiind suficient de incapator pentru toate retetele tale.

Si daca Blenderul Star-Light Toro are o putere mare, el are si 5 trepte de viteze, lucru care va fi apreciat de tine, caci nu toate retetele tale au nevoie de o putere de 1000W.

Desi parerile clientilor sunt impartite, eu sunt multumita de acest produs!!

 

 Vezi aici parerile pro dar si contra a celor care au cumparat acest produs.

 

 
< Precedent

Fii un Chef adevarat in bucataria ta cu ajutorul unui cuptor electric incorporabil, sau poate vrei un aragaz cu cuptor electric

Daca ai probleme cu mucegaiul in casa, un dezumidificator este alegerea ideala!

Mai nou, dimineata iau trotineta electrica si ajung mai repede la servici 

Vezi ofertele de Black Friday