Localuri arrow Cuptoare
Cuptoare
Electrolux EOB2200BOX cu 6 programe de coacere E-mail
Scris de Administrator   

cuptor Electrolux EOB2200BOX.jpgPretul cuptorului Electrolux EOB2200BOX ne poate sugera ca este un model slab, insa pentru cei care nu au nevoie de un model digital, cu tot feluri de extra-optiuni, acest model poate fi o achizitie buna, caci are un consum energetic mic, 6 programe de coacere din care doua cu ventilatia aerului, posibilitate de porgramare, si un volum util de 70 de litri. Deoarece este un model mecanic, nu are afisaj electronic, si functii extra, insa pretul este unul mai mult decat corect in momentul de fata.

DE OBICEI OPINII APAR SI AICI

Citeste mai departe...
 
Cuptor incorporabil Arctic AROIG21101 E-mail
Scris de Administrator   

Arctic AROIG21101Cred ca am facut cea mai buna alegere cand am cumparat la pachet cuptorul incorporabil Arctic AROIG21101 alaturi de plita incorporabila Arctic ARXG64120SX la un pret pe care nici in vise nu am avut. Am dat fix 800 de lei (VEZI AICI OFERTA ACTUALA ) si nicimacar nu era balck friday sau alta zi de sarbatoare.

Si deoarece pe net nu prea se specifica doar minimul in legatura cu acest produs, voi incerca sa detaliez unpic functiile pe care le are.

Citeste mai departe...
 

Fii un Chef adevarat in bucataria ta cu ajutorul unui cuptor electric incorporabil, sau poate vrei un aragaz cu cuptor electric

Daca ai probleme cu mucegaiul in casa, un dezumidificator este alegerea ideala!

Mai nou, dimineata iau trotineta electrica si ajung mai repede la servici 

Vezi ofertele de Black Friday