Localuri
Cuptor incorporabil Arctic AROIG21101 E-mail
Scris de Administrator   

Arctic AROIG21101Cred ca am facut cea mai buna alegere cand am cumparat la pachet cuptorul incorporabil Arctic AROIG21101 alaturi de plita incorporabila Arctic ARXG64120SX la un pret pe care nici in vise nu am avut. Am dat fix 800 de lei (VEZI AICI OFERTA ACTUALA ) si nicimacar nu era balck friday sau alta zi de sarbatoare.

Si deoarece pe net nu prea se specifica doar minimul in legatura cu acest produs, voi incerca sa detaliez unpic functiile pe care le are.

Arctic AROIG21101 are temperatura minima setabila de 140°C si max care corespunde pentru 250°C. Aprinderea cuptorului se face prin apasarea butonului de termostat si rotind in sensul acelor de ceasornic pentru setarea la temperatura dorita. Pentru a folosi functia grill trebuie rotit termosatatul pe simbolul flacare si apasat in jos 5-10 secunde, pana cand veti vedea flacarile.  
Totodata avem si un timer mecanic, care poate fi setat daca bine tin minte undeva la 2 ore, sau 120 de minute scrie parca...
Ceea ce este destul de interesant, este ca se specifica clar in manualul de utilizare ca la utilizarea functiei de grill sau rotisor, usa cuptorului trebuie sa fie COMPLET Deschisa (deobicei la alte modele trebuie sa fie deschisa la un sfert...), si cred ca se va pierde foarta multa caldura, deci si bani.
In rest ai in manual si un ghide de temperatura pentru retete culinare, insa daca deja esti o casnica, nu prea te intereseaza acest lucru.

Stiu ca nu stie prea multe, insa pachetul care continea  cuptor incorporabil Arctic AROIG21101 si plita incorporabila Arctic ARXG64120SX la pretul actual este un super deal -parerea mea. 

POATE SI TU IL GASESTI AICI LA SUPER PRETUL AMINTIT MAI SUS 

 
< Precedent

Fii un Chef adevarat in bucataria ta cu ajutorul unui cuptor electric incorporabil, sau poate vrei un aragaz cu cuptor electric

Daca ai probleme cu mucegaiul in casa, un dezumidificator este alegerea ideala!

Mai nou, dimineata iau trotineta electrica si ajung mai repede la servici 

Vezi ofertele de Black Friday