Localuri
Electrolux EOB2200BOX cu 6 programe de coacere E-mail
Scris de Administrator   

cuptor Electrolux EOB2200BOX.jpgPretul cuptorului Electrolux EOB2200BOX ne poate sugera ca este un model slab, insa pentru cei care nu au nevoie de un model digital, cu tot feluri de extra-optiuni, acest model poate fi o achizitie buna, caci are un consum energetic mic, 6 programe de coacere din care doua cu ventilatia aerului, posibilitate de porgramare, si un volum util de 70 de litri. Deoarece este un model mecanic, nu are afisaj electronic, si functii extra, insa pretul este unul mai mult decat corect in momentul de fata.

DE OBICEI OPINII APAR SI AICI

Cele 6 programe de coacere la cuptorul incorporabil Electrolux EOB2200BOX:

Gatire conventionala: sau incalzire de sus si jos, vor functiona cele doua elemente de incalzire ale cuptorului, acest program este recomandat mai ales pentru prajire.

Gatire prin convectie: vor functiona cele doua elemente de incalzire ca la programul precendent, insa va functiona si ventilatorul, astfel temperatura din interiorul cuptorului va fi uniforma. Putem coace pe mai multe nivele in acelasi timp, diferite tipuri de mancaruri - evident care necesita aceasi temperatura de gatire.

Grill: va functiona doar o parte a elementului grill, fiind indicat pentru cantitati mai mici de carne, si plate, sau pentru paine prajita. Este recomandat ca mancarea sa fie asezat in miclocul raftului.

Grill rapid sau grill mare: va functiona intreagul element de incalzire grill, fiind ideal si pentru bucatile mari de carne (cu os) si in cantitati mari, adica pe toata suprafata raftului.

Pizza: pentru prepararea de pizza, placinta, etc... Va funtiona elementul de incalzire inferioara alaturi de grill-ul mic, si vor fi asiste de ventilator.

Incalzire de jos: programul traditional (ca la cuptoarele cu gaz), recomandat pentru prajituri cu baza crocanta sau tare.

Ca si utilizarea cuptorului, acesta este foarte simplu, caci avem trei butoane rotative, una pentru selectare program de coacere, una pentru timp si temporizator (doar ne avertizeaza, nu opreste cuptorul), si una pentru selectare tmeperatura intre valorile de 50 si 250C.

La eficienta energetica o sa vedeti in mai multe locuri ca se specifica A dar si A+ sau A-10%, oficial cuptoarele electrice pot avea cea mai buna clasare de A, insa producatorii ating deja o eficienta si mai buna, decat cerintele pentru A, si vor afisa si alte valori.

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 
Urmator >

Fii un Chef adevarat in bucataria ta cu ajutorul unui cuptor electric incorporabil, sau poate vrei un aragaz cu cuptor electric

Daca ai probleme cu mucegaiul in casa, un dezumidificator este alegerea ideala!

Mai nou, dimineata iau trotineta electrica si ajung mai repede la servici 

Vezi ofertele de Black Friday