Localuri
Krups K2 XP521030 parere E-mail
Scris de Administrator   

expressor krups Desi parerile sunt foarte impartite intre utilizatorii acestui expressor de cafea, eu sunt total placut surprins de calitatea acestui aparat, si si de rezultatele obtinute cu el. Probabil cei mai multi care zic ca este un aparat slab, nu au mai avut un expressor electric in viata lor, si se asteapta la ceva divin!


In primul rand sa vedem calitatea materialelor folosite si a finisajelor de pe Krups K2 XP521030. Materiale folosite atat plasticul cat si metalul sunt de calitate superioara, pot sa zic premium, un lucru obisnuit la Krups, care nu a renuntat la calitatea materialelor pentru a obtine un pret cat mai mic, pe o piata cu rivalitate mare.

 
Krups K2 XP521030 este destul de silentios, si daca ai avut un alt expressor mai multi ani cu care te-ai obisnuit, cateodata o sa ai impresia ca nici nu functioneaza.

Dispozitivul de spumare(este din metal, si nu plastic!) functioneaza chiar ok, nu stiu de ce multi se plang ca nu, eu intodeauna am reusit sa obtin una foarte buna.

Si daca la cele mai multe aparate e "ceva normal" ca in timpul functionarii sa iasa aburi pe undeva, Krups K2 XP521030 are o inchidere foarte ermetica, caci in cele 3 saptamani de folosire nu am vazut abur pe niciunde. Cafeaua are un gust foarte bun, insa nu trebuie sa-l cumparam cu expressoare care sunt de categoria "premium" si al caror pert incepe cu 4 cifre ...

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA LA ACEST PRODUS

 

 

 

Fii un Chef adevarat in bucataria ta cu ajutorul unui cuptor electric incorporabil, sau poate vrei un aragaz cu cuptor electric

Daca ai probleme cu mucegaiul in casa, un dezumidificator este alegerea ideala!

Mai nou, dimineata iau trotineta electrica si ajung mai repede la servici 

Vezi ofertele de Black Friday