Localuri arrow Roboti de bucatarie
Roboti de bucatarie
eleganta si putere la Russell Hobbs 20350-56 E-mail
Scris de Administrator   

20350     Chiar daca multi nu au auzit de electrocasnicele Russel Hobbs, acestia incep sa castige loc in bucatariile din romania, mai ales datorita faptului ca: au un design elegant, si culori indreznete, si totodata calitatea materialelor folosite este peste medie. Chiar daca se foloseste mult plastic si la Electrocasnicele Rh, acestia sunt destul de groase, nu se rup dupa cateva folosiri.

VEZI AICI PRETUL ACTUAL

Citeste mai departe...
 
Philips Avance Collection HR7958 visul oricarei femei E-mail
Scris de Administrator   
robot philips hr 7958Philips Avance Collection HR7958 este cel mai nou model care se gaseste pe piata electrocasnicelor din Romania, si desi pare scump, pretul actual este total justificat, daca ne uitam la aceasta minunatie de robot de bucatarie.

Desi are un pret destul de mare, nu trebuie sa uitam faptul ca acesta este deja un aparat profesional, gandit pentru cei care chiar o vor folosi chiar si zi-de-zi, nu numai o data pe luna, sau cei care cumpara un produs ieftin, doar sa poata sa zica ca au si ei un "robot".

Deci doamnelor si domnilor, chiar daca e mai scump, mai bine faceti unpic de economii(daca trebuie), dar luati un aparat care chiar isi merita banii.
Citeste mai departe...
 
Doar o opinie despre puternicul Bosch MCM4100 de 800 W E-mail
Scris de Administrator   


storcator bosch mcm 4100Bosch MCM4100 este un robot de bucatarie care are deja "vechime", nefiind ultimul model a celor de la Bosch, dar totusi este una dintre cele mai vandute.
De ce?

Sa luam pe rand parerile pro, daca doriti sa achizitionati acest robot de bucatarie :

  • Marca Bosch este deja una consacrata in electrocasnice de bucatarie (desi dupa parerea mea Bosch nu mai e ceea ce a fost, sau asteptarile mele sunt prea mari)
  • MCM4100 are un motor foarte puternic de 800W, asa ca nu o sa aveti probleme legate de puterea de taiere, framanatare, sau stoarcere, sau cne stie pentru ce o sa mai fie folosit. Exista si roboti de bucatarie mai puternice, insa la o alta categorie de preturi...
Citeste mai departe...
 

Fii un Chef adevarat in bucataria ta cu ajutorul unui cuptor electric incorporabil, sau poate vrei un aragaz cu cuptor electric

Daca ai probleme cu mucegaiul in casa, un dezumidificator este alegerea ideala!

Mai nou, dimineata iau trotineta electrica si ajung mai repede la servici 

Vezi ofertele de Black Friday