Localuri arrow Roboti de bucatarie arrow eleganta si putere la Russell Hobbs 20350-56
eleganta si putere la Russell Hobbs 20350-56 E-mail
Scris de Administrator   

20350     Chiar daca multi nu au auzit de electrocasnicele Russel Hobbs, acestia incep sa castige loc in bucatariile din romania, mai ales datorita faptului ca: au un design elegant, si culori indreznete, si totodata calitatea materialelor folosite este peste medie. Chiar daca se foloseste mult plastic si la Electrocasnicele Rh, acestia sunt destul de groase, nu se rup dupa cateva folosiri.

VEZI AICI PRETUL ACTUAL

 

 Uitandu-ne la pretul robotului de bucatarie Russell Hobbs 20350-56 astaptam cumva la mai multe dotari, insa acesta vine doar cu batator, carlig pentru aluat si tel pentru amestecuri, dar nu trebuie sa uitam ca toate acestia sunt din metal, ca si partea de prindere ( sigur nu se vor rupe, ca cele din plastic).
Ceea ce ne impresioneaza este motorul puternic de 600W, si numarul treptelor de viteze : 8 la numar. Bolul 4.5 litrii este destul de mare, ca sa poti prepara un aluat de pizza pentru familie, sau sa bati ouale pentru o spuma de albus, sau ce mai vrei sa prepari.

Russell Hobbs 20350-56 este un robot solid, cu piese erzistente, si da o senzatie de "calitate superioara", la care se mai adauga si eleganta data de combinatia culorilor de rosu si negru. Singurul inconvenient la acest produs este pretul destul de mare, insa in rest este un produs superb.

 

VERIFICA AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST PRODUS

 
Urmator >

Fii un Chef adevarat in bucataria ta cu ajutorul unui cuptor electric incorporabil, sau poate vrei un aragaz cu cuptor electric

Daca ai probleme cu mucegaiul in casa, un dezumidificator este alegerea ideala!

Mai nou, dimineata iau trotineta electrica si ajung mai repede la servici 

Vezi ofertele de Black Friday