Localuri
Star Light SJ-200W cel mai ieftin storcator cu melc E-mail
Scris de Administrator   
starlight sj 200 w     Nu de putin timp am cumparat de cadou pentru parinti un storcator de acest tip, si am avut posibilitatea sa-l testez. Eu personal detin tot un storcator cu melc, dar un model mai vechi, si pot sa spun ca un astfel de aparat merita fiecare ban in plus fata de un storcator centrifugal.
In comparatie cu Rohnson-ul meu, Star Light SJ-200W este mult mai mic, nu ocupa mult loc (desi ambele sunt destul de mici), si arata mai profesional.


Vezi aici cel mai bun pret pentru acest storcator!

Cum se comporta Star Light la teste?
  • stoarce orice fel de fructe si legume. Am vazut in multe site-uri oamenii intreba daca stoarce sfecla, morcovul si alte radacinoase? Ei da, storcatoarele cu melc nu au probleme cu fructele sau legumele tari. Insa trebuie sa stim ca tubul de alimentare aste mult mai mic la storcatoarele cu melc sau "la rece" decat cele centrifugale, deci va ia mai mult timp sa pregatiti legumele si fructele pentru procesul de stoarcere.
  • stoarce si verdeturi
  • fructele moi nu sunt o problema, insa e bine sa le combinam cu cateva tari.
  • se obtine un suc extraordinar
  • sucul nu se oxideaza
  • consuma foarte putin
  • ocupa loc putin
Am lasat la sfarsit, desi poate fi un lucru important: acuma este destul de ieftin.

La minusuri as aminti faptul ca o sa cititi astfel de afirmatii pe site-urile care le vind: "E de ajuns sa pui apa curata, sa il pornesti pentru 15-20 de secunde si se va curata singur." Total neadevarat!


Vezi aici cel mai bun pret pentru acest storcator!

 
< Precedent

Fii un Chef adevarat in bucataria ta cu ajutorul unui cuptor electric incorporabil, sau poate vrei un aragaz cu cuptor electric

Daca ai probleme cu mucegaiul in casa, un dezumidificator este alegerea ideala!

Mai nou, dimineata iau trotineta electrica si ajung mai repede la servici 

Vezi ofertele de Black Friday