Localuri arrow Storcatoare arrow Star-Light SJB-240W opinie
Star-Light SJB-240W opinie E-mail
Scris de Administrator   

star light SJB 240 wStorctoarele cu melc Star Light au avut un numar impresionant de mare de vanzari, datorita faptului ca au un pret foarte mic in comparatie cu alti producatori. Modelul SJ 200W a fost si inca este vandut foarte bine, insa la inceputul anului curent au aparut noi modele, precum acest SJB 240W.
Chiar si un copil mic observa diferentele majore intre cele doua, caci fac parte dint alte "categorii".

Star-Light SJB-240W este un storcator cu melc (sau ax melcat, unii zic storcator la rece) cu gura de alimentare marite, si din aceasta cauza vin dimensiunile foarte mari pe care le are. Storcatoarele cu melc au de obicei o gura de alimtare mica, deci trebuie taiate in bucati mai mici atat legumele cat si fructele, pentru a le putea stoarce, si asta deoarece sita nu ar suporta o presiune mare, care apar de exemplu la radacinoase, si nici motorul nu ar face fata.

VEZI AICI PARERI SI DE LA ALTI PROPRIETARI

Asa ca pentru a putea introduce in el chiar si o mandarina, sau un morcov intreg, si axul melcat trebuia lungit, astfel incat sa fie deja "prezdrobit" inainte de a ajunge la sita. Totodata si motorul trebuie sa fie mai puternic, in cazul de fata vorbim de 240W, deci si mai mare fizic, de aici si baza storcatorului mai mare.


Pana la urma care e mai bun, un storcator cu melc cu gura de alimentare mica, sau mare?

Cu Star-Light SJB-240W puteti prepara sucurile mai repede, caci nu mai trebuie sa taiati merele, radacinoasele si fructele in bucati mai mici, insa timpul de stoarcere de fapt este cam tot aceasi, asta daca are o rotatie identica. Star Light momentan are si storcator mai lent, dar si la rotatie identica.
Doua minusuri la aceste storcatoare ar fi: mult mai mare, depozitarea mai anevoiasa, si blocaje mai frecvente, asta datorita faptului ca se introduc si radacinoase intregi in el. Eu recomand (indiferent de marca, model) ca radacinoasele tari sa le taiati in 2 pe lungimea lor, asta pentru a evita blocajele si totodata stricarea sitei (caci melcul rezista).
Daca pana acum nu ati avut un storcator cu melc, atunci o sa fiti surprinsi, caci aceste sucuri au un gust total diferit,fata de cele obtinute cu un storcator centrifugal.

 

PRETUL CEL MAI MIC INTODEAUNA E AICI 

 
Urmator >

Fii un Chef adevarat in bucataria ta cu ajutorul unui cuptor electric incorporabil, sau poate vrei un aragaz cu cuptor electric

Daca ai probleme cu mucegaiul in casa, un dezumidificator este alegerea ideala!

Mai nou, dimineata iau trotineta electrica si ajung mai repede la servici 

Vezi ofertele de Black Friday