Localuri arrow Televizoare arrow Star Light 32DM1000 ideal pentru bucataria ta
Star Light 32DM1000 ideal pentru bucataria ta E-mail
Scris de Administrator   

Daca vrei sa cumperi un televizor LED ieftin pentru bucataria ta, atunci Star Light 32DM1000 poate fi o alegere destul de buna, din mai multe puncte de vedere. televizor starlight 32 dm
Insa sa vedem de ce ai nevoie daca el va fi amplasat in bucatarie:


Nu trebuie sa fie foarte mare, caci oricum nu ai loc unde sa-l pui, asa ca la 80 de cm este mai mult ca suficient pentru nevoile tale.

Fiind mai mult cu ochii pe mancare, cuptor, etc, nu o sa observi diferenta intre un FULL HD, HD, si rezolutie mai mare, asa ca rezolutia de 1366 x 768 oferit de Star Light 32DM1000 iti va ajunge.

 

VEZI SI ALTE DESCRIERI AICI 

Si chiar daca este un televizor Non-Smart, nu e problema, caci nu ai timp, main libere ca sa navighezi pe internet, etc.

Insa daca vrei sa leg la el alte chestii, 32DM1000 are 3 porturi de HDMI, intrare RGB, SCART, intrare-iesire audio si nelipsitul USB 2.0 (daca vrei sa redai de pe un stick episoade din serialul tau preferat). Cele mai multe conexiuni de la un televizor sunt ca "trebuie sa aduca ceva nou" pe piata, insa in realitate nu se folosesc niciodata.

Sunetul de 2x10W este destul de puternic (nu e de discoteca, dar nici nu trebe), si se aude foarte clar.

Si ceea ce este foarte important! Cred ca in momentul de fata Star Light 32 DM1000 este cel mai ieftin televizor Led de 80 de cm!!!

In general am o parere buna despre  32DM1000,tinand cont totodata si de pretul acestuia.

SI MAI MULTE DETALII SI CEL MAI MIC PRET DE PE PIATA AICI

 
< Precedent

Fii un Chef adevarat in bucataria ta cu ajutorul unui cuptor electric incorporabil, sau poate vrei un aragaz cu cuptor electric

Daca ai probleme cu mucegaiul in casa, un dezumidificator este alegerea ideala!

Mai nou, dimineata iau trotineta electrica si ajung mai repede la servici 

Vezi ofertele de Black Friday