Localuri
Ma incalzesc la birou cu Star-Light QRB1200W E-mail
Scris de Administrator   
 Star-Light QRB1200WZilele astea cu venirea toamnei deoarece incalzirea de la birou nu imi ajungea, am ajuns sa caut pe net tot feluri de calorifere sau incalzitoare. Si deoarece nu vroiam sa cheltui prea mult pe un aparat de incalzire, am ajuns la radiatorul Star-Light QRB1200W.
Cred ca pentru banii acestia (la reducere am prins la 100 de lei) nu poti obtine un astfel de incalzitor mai bun.
De ce zic asta? Deoarece are 3 tuburi cu quartz, deci trei trepte de putere. Insa mchiar si cu cele 3 elemte pornite, nu consuma mai mult de 1200W. Deci un tub consuma 400W.

Functia de oscilatie este cea mai faina, deci aparatul se roteste 90 de grade, distribuind intr-o raza mare caldura.
Acum nu mai am probleme legate de temperatura la birou, si ce e foarte important, daca il rostorn cu scaunul, acesta opreste automat, caci are un intrerupator sub talpa. Caci daca e pus jos pe podea, este foarte usor de rasturnat, caci piciorul este destul de mic, in comparatie cu inaltimea acestuia, care este undeva la 70 cm.
Star-Light QRB1200W are in total 6 trepte selectabile, caci avem pentru fiecare putere : 400 / 800/ 1200 W , pentru functionarea a 1,2 sau trei tuburi in mod oscilant, si separat pentru mod static, adica cand incalzitorul nu oscileaza.
Nu stiu cat de fiabil in timp, insa oricum am 2 ani garantie la el, deci nu imi prea fac probleme.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST RADIATOR

 
Urmator >

Fii un Chef adevarat in bucataria ta cu ajutorul unui cuptor electric incorporabil, sau poate vrei un aragaz cu cuptor electric

Daca ai probleme cu mucegaiul in casa, un dezumidificator este alegerea ideala!

Mai nou, dimineata iau trotineta electrica si ajung mai repede la servici 

Vezi ofertele de Black Friday