Restaurantul Excalibur  Special E-mail
Scris de Administrator   
Descriere
Excalibur Targu Mures

Excalibur

sau Locul cavalerilor se situeaza pe strada Revolutiei nr 29.  Localul e situat intr-o pivnita, ceea ce e foarte binevenita vara deoarece e foarte racoros. Vara terasa e mai “cautata” decat pivnita.

Ospatarii sunt imbracati sugestiv in costume medieval, picturi reprezentand batalii medievale, steaguri medieval pe pereti etc…


Personal meniurile de 4-6 persoane mi se par cam mari. 2 prieteni de ai mei cu prietenele lor au comandat o portie de 4 si cand au vazut portia erau sa cada, (mentionez ca unul dintre ei are in jur de 100+ kilograme, care nu are problema cu pofta, iar celalalt in jur de 70+ dar  il egaleaza la pofta cu cel mentionat mai anterior) si la “terminarea” mancarii trebuiau sa se plimba sa nu moara acol.

 

 

Insa cu timpul portiile au inceput sa fie din ce in ce mai mici! Bolul cu apa calduta pentru spalarea mainilor nu se mai aduce…(poate ca atunci erau deja prea multi clienti).

In general locul este destul de OK! Are cateva minusuri dar sa mananc cu mana un pui intreg e ceva fantastic. Numarul de telefon : 0265-210120


Opiniile utilizatorilor

Media evaluariilor de catre : 3 utilizator(i)

Media evaluariilor
2.6
Ambianta
3.3
Servire
2.3
Pret/Calitate
1.7
Mancare
2.3
Diversitate meniu
3.3
 

Adauga o noua opinie


1 din 1 utilizatori au gasit aceasta opinie utila

Mincare veche -se fura, Wednesday, 30 March 2011

Scris de Szabi

Media evaluariilor
2.8
Ambianta
4.0
Servire
4.0
Pret/Calitate
1.0
Mancare
1.0
Diversitate meniu
4.0
cindva mai demult am coandat un platou. Nu mai stiu numele, insa continea carne de pui si porc. Puil era proaspat, porcul nu: fript cindva bagat la frigider, incalzit pe microunde are gust de lemn uscat... Am decis sa nu mai merg acolo cind vreu sa maninc.
Dupa mai mult de un an m-am dus sa incerc meniul zilei. Trecind e trotuar c-am fiecare zi sau a doa zi vad acel meu, and sperat sa fie ceva mincabil.
Supa de fasole cu carne era, insa supa a fost "reinprospatata" pus apa + otet in el :(
Mai se simte apa de robinet cu clor daca nu o fierbi si pui acolo, mai ales daca asta e supa ta preferata. Acolo cineva fura.
La felul doi pireu de cartofi si carnea erau acceptabili, desi erau reci, s-ar fi putut si ala incalziti.
Chelnerita era amabila, m-a servit la timp, masa , localul principal era curat. Ambianta era placuta.
De mincat nu acolo o sa maninc un in urmatoarele ani, nu am chef sa ma enervezi. Daca ma mai duc acolo o sa consum ceva ambalat din care nu se poate fura: bere la sticla, racoritorae la sticla ect.
Considerati util aceasta opinie? yes     no


0 din 1 utilizatori au gasit aceasta opinie utila

pacaleala la excalibur bucuresti, Thursday, 05 November 2009

Scris de dani

Media evaluariilor
1.4
Ambianta
2.0
Servire
1.0
Pret/Calitate
1.0
Mancare
2.0
Diversitate meniu
1.0

mizerie...apa cu fecale si urina in restaurant
revelionul organizat in restaurantul asta a fost infernal,la ora 23:00 restaurantul era plin cu apa si fecale din toaleta
,la ora 01:00 nu mai era nimeni,o pacaleala,nici nu am apucat sa mancam,si nici nu poti cu fecala plutind pe langa tine.se pare ca in mizeria caracteristica,deja citesc pe alte sitreuri ca un angajat
este bolnav de hepatita,care este o boala a mizeriei. evitati acel loc,si daca se poate sesiza cineva sa faca un control.
Considerati util aceasta opinie? yes     no


4 din 6 utilizatori au gasit aceasta opinie utila

Excalibur, Thursday, 28 August 2008

Scris de Andras

Media evaluariilor
3.6
Ambianta
4.0
Servire
2.0
Pret/Calitate
3.0
Mancare
4.0
Diversitate meniu
5.0
Ambianta placuta, decor fantastic, mancaruri bune, mai ales faptul ca se mananca cu mana :) , dar din pacate servire cam slaba, am patit ca sa comandat un platou si o adus de celalat cu 100 ron mai scump, sau chiar eu am patit-o, am comandat bere fara alcol, iar cand am baut jumate am observat ca este bere normala.
In mare e placut daca si servirea ar fi buna ar fi si mai.
Considerati util aceasta opinie? yes     no

 
< Precedent   Urmator >

Fii un Chef adevarat in bucataria ta cu ajutorul unui cuptor electric incorporabil, sau poate vrei un aragaz cu cuptor electric

Daca ai probleme cu mucegaiul in casa, un dezumidificator este alegerea ideala!

Mai nou, dimineata iau trotineta electrica si ajung mai repede la servici 

Vezi ofertele de Black Friday